MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG, LES

Autor: Gaig, Carles

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG, LES

MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG, LES

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/02/2024
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, no shavia decidit mai a fer un llibre. Per primera vegada obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos. Amb un repàs dels seus orígens, de …

Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.

En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, no shavia decidit mai a fer un llibre. Per primera vegada obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos.

Amb un repàs dels seus orígens, de com el llegat de làvia i la mare lhan fet ser el cuiner que és, ens explica les seves peripècies i per què cuina com cuina. El llibre és un receptari espectacular de plats deliciosos pensats i explicats per poder fer a casa fàcilment, dividits segons la temporada per poder aprofitar al màxim els productes de cada estació i viure i cuinar amb filosofia quilòmetre zero. No hi podien faltar els seus plats estrella, que inclouen clàssics com lescudella de Nadal, el caneló Gaig amb crema de tòfona, els macarrons cardenal o el fricandó. Clàssics de la cuina catalana que faran les delícies de tota la família.

Leer más

Más libros de Gaig, Carles

Más información del libro

MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG, LES

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3171-2
EAN:
9788466431712
Nº páginas:
224
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Durant més de cent cinquanta anys, la família Gaig ha ocupat una posició de prestigi en el panorama culinari dEspanya, amb un impacte significatiu en la cuina catalana. El 1869 la primera generació de xefs i restauradors de Gaig va establir la seva presència culinària a Barcelona: Taberna den Gaig. Des daleshores shan dedicat a preservar i mostrar el ric patrimoni culinari de Catalunya, transmetent la seva experiència duna generació a una altra i creant un llegat dexcel·lència culinària. Carles Gaig, la quarta generació de la família, va iniciar-se com a cuiner el 1979 i des de llavors ha preservat i ampliat aquest llegat familiar en diversos restaurants dèxit. Va ser distingit amb una estrella Michelin el 1993. Actualment podem degustar els seus plats al Petit Comitè i al Restaurant Gaig, tots dos a Barcelona, i al seu restaurant a Singapur, on exporta i dona a conèixer lessència de la cuina catalana.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar